Fortnitemares 2019 už zítra!

Blíží se nám Halloween a herní průmysl se převléká do nového kabátu. Pozadu rozhodně nebude ani Epic Games a jejich populární Battle Royal titul FORTNITE!

Dnes Epic Games oznámil na svém Twitteru přesný čas, kdy spustí pro Fortnite Chapter 2 Season 1 svůj FORTNITEMARES – bude to už zítra v 9:00 PT/ 12pm ET / 5pm BST/ 6pm CET. Zatím tedy není známo, jak dlouho Halloweenská akce bude trvat, ale na základě loňské události můžeme očekávat ukončení v úterý 4. listopadu.

BANNER_WEB2.jpg

Pro nezasvěcené hráče – FORTNITEMARES je každoroční Halloweenskou událostí vývojářů Epic Games ve hře Fortnite, přínosem nejsou jen strašidelné skiny a kosmetika, ale také hrůzostrašné herní změny. Předpokládat můžeme, že letošní událost bude velmi podobná té loňské, ale jsme už v druhém Chapteru – takže kdo ví co můžeme očekávat. Snímek upoutávky na Twitteru byl doprovázen sloganem “Postavte se svému strachu“.

Pro nás je velmi důležité, že loňský ročník FORTNITEMARES přišel i s novými Challengemi. Jen pro info, challenge v roce 2018 obsahovaly drtivé ničení Elite Cube Monster, které se objeviliy během akce, otevírání truhel či ničení halloweenských dekorací rozmístěných po mapě. Dočkali jsme se i nového kluzáku Dark Engine či Virulent Flame a Deadfire Spray. Nový ročník FORTNITEMARES by mohl vycházet z nově vydaného balíčku “Final Reckoning“, který začátkem tohoto měsíce přinesl několik strašidelných skinů.

Zdroj: gamesradar.com

BANNER_WEB2.jpg

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *